Mooie woorden

Mooie woorden

Dr. L.a (Lieke) Werkman
Universitair docent

“Wat een cadeau!”

Ik had hulp nodig met het kinesiologische testen, en hoe!

Nieuwsgierig en sceptisch en met gemengde gevoelens en gedachten, belde ik Loes.

Loes heeft voor mij gewerkt: Aanwijzingen, handvatten en bevestigingen heb ik gekregen. Blokkades  heeft ze weggenomen en ik sta in mijn kracht. Vol zelfvertrouwen ben ik gaan testen. Het werkt.

Op afstand heeft Loes me op professioneel wijze geholpen en heb ik een liefdevol, bijzonder maar bovenal een prachtig mens ontmoet.

Roel Nuijt
Therapeut

“Ik hoop dat Loes nog vele lieden mag ‘verlichten’.”

Op een bij scholingdag in de spiritual response therapie leerde ik Loes
de Waard kennen.
Ze was al jaren zeer bedreven in het spitten en vinden van oorzaken van
tal van klachten die hun oorsprong hebben op zielniveau.
Als ik destijds van me padje af raakte, wist ze me ter dienste te staan
om me weer op te krikken.
Ofschoon ik zelf deze wijze van behandelen ook enigszins heb geleerd,
voelde het voor mij prettig dit over te laten aan haar,
immers ik deed al zoveel ander werk en het is haar specialisme.
Ik besloot mijn cursisten t.a.v. verstoringen op hun intuïtie kanaal te
laten behandelen en soms indien nodig mijn clientèle als een voortraject
eerst door Loes te laten behandelen.
Nou ik kan zeggen petje af voor haar werkzaamheden. Ze krijgt dikwijls
zeer pittige klussen doorgestuurd en ze weet keer op keer de klus te klaren.
Dikwijls ontvang hoor ik in de tweede cursusdag de positieve en
verbazingwekkende reacties van mijn cursisten.

Chantal

“Op de meeste zware momenten kreeg ik kracht om door te gaan”

Loes is een heel bijzonder en lief mens die met SRT op een diep niveau veranderingen teweeg kan brengen. In een zeer heftige en moeilijke tijd in mijn leven en dat van mijn kinderen heeft Loes voor ons allemaal gewerkt. Op de meest zware momenten kreeg ik door haar de kracht om door te gaan en luchtiger in het leven te staan, met een positieve mindset te vertrouwen en los te laten wat ik niet kan veranderen.
Een verbluffend voorbeeld met direct effect was toen ik mijn dochter en zoon had meegenomen op een wandeling na een traumatische gebeurtenis in hun leven. Mijn dochter (11 jaar) was heel emotioneel wat zich uitte in zeer dwars en recalcitrant gedrag, ze wilde eigenlijk ook niet mee. Ze bleef bewust 50 meter achter ons lopen. Op enig moment veranderde haar gedrag als een blad aan een boom. Ik wist dat Loes die middag voor haar zou werken, mijn dochter wist dat overigens niet. Ik heb achteraf aan Loes gevraagd hoe laat zij voor haar aan het werk was. Wat bleek: precies voor het moment van haar gedragsverandering had Loes voor haar gewerkt. Mijn dochter was ineens weer opgewekt, zocht contact met ons en was de hele dag in opperbest humeur. Ik ben blij en dankbaar dat Loes in ons leven is gekomen, uiteindelijk ben ik ervan overtuigd dat haar werk een enorm verschil heeft gemaakt in ons leven. Waarschijnlijk nog meer dan ik besef. Ik weet dat zij reeds vele mensen heeft geholpen. Als je ergens mee zit of tegenaan loopt zou ik geen moment twijfelen en met Loes contact opnemen.

Linda Persoon

“Op liefdevolle wijze weer een stukje meer in mijn eigen kracht staan en weer vrij lachen en stralen.” 

Sinds 2016 studeer ik HBO Kinesiologie bij Topki, heb in 2019 een jaaropleiding tot Bewustzijnscoach gedaan en heb inmiddels mijn eerste oefen cliënten. Één van mijn oefencliënten die zelf therapeut is vertelde mij dat ik wel zuiver werk, maar niet helemaal neutraal. Zo pikte hij wat angsten en onzekerheid van mij op. Hij verwees me door naar Loes om een zielzuivering te doen. Ik voelde me eerst onzeker en wist niet helemaal wat hij bedoelde. Want ik ben al een tijdje op het spirituele pad en toch een serieuze student die de basis beheerst en graag zuiver werkt. Toch wist ik ook wel dat er iets zat op on(der)bewust niveau. Want ik liep in mijn opleiding ondanks veel zelfwerk toch nog tegen dezelfde blokkades aan.
Meestal ben ik niet zo van werken op afstand omdat er ook onzuiverheid tussen kan zitten. Toch riep iets in mij dat ik Loes wel een kans gaf, ik belde haar op met mijn verhaal. Ze zou aan de slag gaan op afstand en me later terug bellen. Het was heel bijzonder dat ik het ook kon voelen als ze aan het werk was, al had ze geen tijdstip genoemd. Een heel warme zachte zuiverende energie. Ze vond één en ander op zielsniveau. Dat zal ik niet noemen, want het gaat er om dat het opgeruimd is en wordt. En dat is mooi. Loes werkt vanaf de kern naar buiten. Zo vult het mooi aan wat ik met kinesiologie doe op fysiek en emotioneel niveau. Ik voel me meer ontspannen, zachter, kleuriger, warmer, vrolijker en slaap beter. Dichter bij mezelf. De Spiritual Response Therapy die Loes op afstand doet werkt echt. En ook een week later werkt het nog door. Elke dag voel ik me zachter en intuïtiever. Het bewustzijn van mijn diepere wijsheid komt weer terug of zo. En het is net of het eerdere werk wat ik met Kinesiologie en Bewustzijnscoaching heb gedaan, nu ook makkelijker landt. Of er wat oude boeken uit de boekenkast zijn en deze nieuwe boeken er nu wél in passen.
Ik kan elke therapeut (in opleiding) die tegen onverklaarbare of steeds dezelfde blokkades aan loopt, aanraden om eens contact op te nemen met Loes. Misschien zelfs al aan het begin van je opleiding om een fijne rustige basis te hebben en een lege rugzak. Want als je rugzak leeg is, kan er ook makkelijker informatie in 🙂 . Ook als het gaat om initiaties en andere inwijdingen of een cursus waar je je niet helemaal lekker na voelt omdat het niet past bij jouw essentie. Loes is hartelijk, wijs en oprecht betrokken en je voelt dat ze weet waar ze over praat. De liefde voor haar werk en mensen als jij en ik, straalt door. Op liefdevolle wijze weer een stukje meer in mijn eigen kracht staan en weer vrij lachen en stralen.”

© Copyright 2020 | Loes de Waard | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Alle rechten voorbehouden