Over Loes de Waard

Over Loes de Waard

Van jongs af aan ben ik me bewust van mijn gevoeligheid voor energieën om mij heen. Deze gevoeligheid heeft mij gemotiveerd om me verder te ontwikkelen op spiritueel gebied.

We leven in een bijzondere tijd waarin alternatieve geneeswijzen een steeds prominentere rol spelen. Wij zijn ons steeds meer bewust dat aandoeningen holistisch benaderd moeten worden. Daarnaast is het volgens mij essentieel dat onze energetische ballast getransformeerd wordt in een positieve energie. Mede op deze wijze evolueren wij naar een hoger frequentie niveau.

In mijn leven heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende energetische behandelingsvormen waaronder SRT. Op dit moment behandel ik cliënten hoofdzakelijk met de SRT methode van Robert Detzler (Spiritual Response Therapie). Dit is een prachtige effectieve zuiveringsmethode – met vaak direct resultaat – waarmee uitstekend specifieke klachten behandelt kunnen worden. Denk hierbij aan terugkerende levenspatronen, vermoeidheid, paniekaanvallen, onverwerkte (kern)trauma’s et cetera.

De kracht van mijn behandelingen ligt in het op maat combineren van de juiste behandelingsvormen om zo tot het optimale resultaat te komen. Samen bouw je toch het mooiste huis!

Afgeronde opleidingen

© Copyright 2020 | Loes de Waard | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Alle rechten voorbehouden